Eksempler på skærmbilleder fra Pocket PC

 

I applikationens menu vælger brugeren sig selv og den lokation som skal registreres.

 

 

Ved klik på Liste knappen vises lokationens apparater, og idet et apparat kan indeholde andre dele bliver de vist i nederste listboks. Når der klikkes på en anden information i øverste listboks, så bliver den nederst listboks automatisk opdateret.

Der kan endvidere sorteres på forskellige kolonner og vælges anden lokation.

 

 

Mønstring vil sige, at apparatets stregkode indscannes via Pocket PC’ens scanner (Unitech PA950) og det indscannede nummer fra stregkoden vises i feltet Stregkd og apparatets øvrige oplysninger hentes fra databasen og vises på skærmen som bekræftelse på, at stregkoden er korrekt. Det er navn og serienummer på apparatet, hvornår det sidst er blevet mønstret og på hvilken lokation og af hvilken person.

Derudover vises hvor apparatet er placeret og hvilke andre dele det indeholder.

 

 

Ved klik på Gem knappen er mønstringen foretaget, og der gemmes hvilken lokation apparatet befandt sig på, hvem som er optæller samt dagsdato. Senere bliver de gemte oplysninger indlæst i hoveddatabasen, når Pocket PC bliver tilsluttet en PC. På tilsvarende måde får Pocket PC oplysninger om apparaterne fra hoveddatabasen og gemmer dem i databasen på Pocket PC. Hoveddatabasen er en Microsoft Access database men kunne også have været en Microsoft SQL database.

 

Tilbage til Kunder